Alba a început cu nașterea unei familii.

A început cu o mamă care dorește să-și îmbrace fetița într-un design unic, cu material organic moale și ținute făcute pentru joacă.

Având nevoie de toate soluțiile, a început primul proiect de cusut manual.

Majken a văzut flashback-urile propriei copilării în noua ei fiică.

Proiectele ei s-au inspirat aducând toate reflecțiile din trecut în prezent.

Acum, ea proiectează stilul retro într-o versiune nouă modernă.

Brandul Alba a crescut odată cu creșterea celor mici. De la Alba Baby la Alba Kid până la Alba Atracktion, fără a pierde niciodată din vedere ideea sa originală: retro, sustenabilă, realizată cu grijă, făcută pentru joacă.
Ca părinți, vă așteptați să fim înțelepți și pretențioși în alegerea colaboratorilor pentru a ne produce hainele.

Alegem materiale de înaltă calitate și facilități de producție cu condiții adecvate pentru angajați. Producem din țesături organice, suntem certificati Nordic Ecolabel, BSCI și Oeko-Tex.

Ne concentrăm pe producerea de haine, care să aducă bucurie mai multor copii în viața sa. Aceasta este filozofia Alba – pentru că este responsabilitatea noastră să păstrăm un pământ sănătos pentru copiii noștri.

Punem mult accent pe realizarea de articole de îmbrăcăminte făcute pentru a juca, pentru a aduce bucurie și pentru a ne simți cel mai confortabil. Aducerea amintirilor colorate din copilărie într-un stil retro unic și modele vesele.

Alba are de oferit o varietate, așa că nu devine niciodată plictisitoare! Handmade – produse de înaltă calitate pentru cei care doresc și mai multa unicitate. One Of A Kind – seturi selectate manual, care susțin sustenabilitatea și stilul și sunt conceptul nostru No Waste.

Filter

Price range:

Show:
Sort By:

Age

Reset All Filters

Loading...

No more items available