Emile et Ida

Emile & Ida creează haine pentru bebeluși, copii și femei. Transformăm viața de zi cu zi în zile fericite. Hainele confortabile și atemporale sunt fabricate în principal din materiale moi și naturale.

DE LA TATĂ LA FIICA

Moda copiilor este o specialitate familială. Nepoată a unui croitor, Delphine a crescut în țesături și tipare. Deci, în mod firesc, ea va ocupa functia de manager de colecție in cadrul unor mărci consacrate: Chevignon, Huit, Petit Bateau, Kickers … Ulterior, in mod organic a lansat propriul brand în 2010, „Emile et ida”, ca un tribut adus părinților săi.

PENTRU CEL MAI BUN

Când toate brandurile pt copii propun tinute pentru zilele de școală, „Emile et ida” îmbracă copiii mai degrabă pentru gustarea de după școală, pentru vacanțe, sfârșit de săptămână și zile fericite! Acest spirit oferă o oarecare nota creativa colecțiilor, un sentiment de distracție și mult farmec cu haine foarte moi fie pentru activitati outdoor sau doar a te culcusi in ele . Și cum calitatea și confortul țesăturilor este prioritatea noastră, „Emile et ida” este, de asemenea, foarte potrivit pentru a fi purtat in spațiile de joacă!

Spectacolul

În Paris există o stradă. In această stradă există o curte pavată. În această curte pavată există o sală de spectacole. În acest showroom există un zid de piatră și multă lumină naturala, care intră printr-un perete mare. În această lumină naturala, care ne luminează arta ce ne inconjoara, există creații Emile și Ida în care ne punem sufletul și inima.

MAGAZINELE NOASTRE

Fie că te plimbi prin Paris sau în vacanță în „Ile de Ré”, te așteaptă întotdeauna unul dintre cele trei magazine. Inundat de lumină, scăldat în moale, te vei simți acolo ca și cum ai fi în vacanță.