THE GOSOAKY CONCEPT

GOSOAKY este un brand din Amsterdam, specializat într-o gama larga de produse OUTERPROOFS. Îmbrăcămintea noastră inteligentă este concepută pentru a vă proteja familia în orice situatie în aer liber. Creăm produse multifuncționale, care se adaptează la un stil de viață modern și avem ca si misiune dezvoltarea de materiale inteligente care sa con-lucreze cu fiecare individ, fie joaca, fie sport!

Povestea noastră rezoneaza cu clima și natura sa fluctuantă. Aversele bruste, rafalele de vânt și in acelasi timp soarele ne influențează activitățile zilnice. Mai ales când sunteți o familie dinamica. Credem că copiii ar trebui să se poată juca afară, să se simtă liberi și să-si mentina spiritul aventurier, fie ca ploua sau chiar si cand soarele arde torid. Acest lucru poate fi dificil atunci când vremea variaza, dar, ca multe alte lucruri in viață, asta nu va schimba prognoza! Partea buna este că ne putem adapta, iar în unele cazuri soluția este destul de simplă: ai nevoie doar de îmbrăcămintea potrivită. Drept urmare, scopul nostru a devenit căutarea de îmbrăcăminte de înaltă calitate pentru a ne proteja copiii împotriva oricaror forme meteorologice.

Așadar, într-o zi ploioasă din 2015, fondatorii Urs Hasham, Fleur van Noesel și Johanna Carlier s-au reunit și au dat nastere brandului GOSOAKY. Imbinarea cunoștințelor lor asimilate de-a lungul carierelor îndelungate în industria modei cat și abordarea entuziasta de a crea ceva interesant și esențial au stat ca si fundamente ale noului business.

GOSOAKY a crescut rapid de la o idee la un brand de succes și am aflat că misiunea noastră de a găsi îmbrăcămintea perfectă impermeabilă a fost împărtășită de multe familii din întreaga lume.

Intreaga noastra gama de OUTERPROOFS este realizata manual cu mare atenție la detalii. Fiecare GOSOAKY este impermeabil sau hidrofug, cu cusături tapetate sau sigilate, detalii tehnice și materiale pentru a vă asigura că copiii dvs. sunt într-adevăr OUTERPROOF. Echilibrul dintre inovație, modă și siluetele clasice face ca fiecare GOSOAKY să fie perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Credem că ar trebui să scoți maxim dintr-o piesa de îmbrăcăminte, mai ales cand copiii cresc atât de repede. Acesta este si motivul pentru care fiecare GOSOAKY este croit să dureze utilizând doar materiale și finisaje de înaltă calitate. Sperăm ca aceast detaliu să vă încurajeze să transmiteți GOSOAKY-ul dvs. unui prieten sau prieten :-). Studioul de design GOSOAKY ajustează și îmbunătățește întotdeauna gama de OUTERPROOFS pentru a le face atemporale, fără produse animale sau substanțe chimice nocive și totodata producand cât mai puține deșeuri.

Această dragoste nesfârșită pentru modă și abordare ludică a designului tehnic face ca fiecare colecție să fie captivantă și neașteptată atât pentru copii cât și pentru părinți.