Despre noi

bs-blog-1

Povestea începe clasic: Il était une fois… doudou (un jouet-animal de compagnie, la peluche, dont la fonction première est de rassurer les jeunes enfants des premiers mois de la vie jusque vers 6 ans, « compagnon consolateur », quasiment toujours associé à l’espace familial de reference: domicile des parents, des odeurs connues), jucăria preferată a fetiței noastre, Diana. Ne gândim că numele, Doudou, care vine de altfel si din dublarea cuvintelor “doux” (dulce), va fi mereu alături de copii și în visele lor.

Ne-am gândit să aducem ceva nou pe piața din România, produse din materiale naturale, colecții ale unor designeri talentați, fabricate cu atenție la detalii, respectând oamenii si mediul. Haine pentru copii lucrate unicat, cu broderii cusute de mână, culori obținute din vopsea naturală.

Studiile arată că toate chimicalele care intră în contact cu pielea se absorb direct în organism și ne referim la chimicalele din produsele cosmetice, detergenți, dar și din fibrele hainelor. Observăm că tot mai multă lume este preocupată de o alimentație cât mai sănătoasă și tot mai multe persoane încep să își pună întrebări legate de hainele pe care le poartă. Motiv pentru care am decis să alegem o gamă largă de produse din materiale naturale, ecologice și organice, perfecte pentru cei preocupați de sănătatea lor și care își doresc cea mai bună calitate.
Am acordat o deosebită atenție și celor preocupați de fashion și veți regăsi în colecțiile aduse piese vestimentare cool, îndrăgite de copiii din întreaga lume.

Te așteptăm să descoperi lumea Doudou!

bs-blog-3