În timpul unei călătorii în India, două prietene pariziene, Marie și Aurélie s-au alăturat inspirațiilor și dorințelor lor de a da viață unei linii de îmbrăcăminte și accesorii pentru fetițe. Muze reale, nepoatele lor minunate le hrănesc visele. Louise (cu referire la numele bunicii uneia) și Misha (cu referire la prenumele mamei celeilalte) se naște în 2012 …

Aventura este plină de bucurii și întâlniri. Tânărul brand francez se dezvoltă și exportă în întreaga lume. O linie de femei și o linie pentru copii sunt create și multe alte proiecte cresc în atelier, dar shhh … este încă un secret.

Viață, familie, iubiri … în 2017, Aurélie a plecat să trăiască vise noi, dar Louise Misha își continuă traseul ghidat de Marie și de echipa fabuloasă care o înconjoară. Astăzi Louise Misha se găsește în peste 400 de puncte de vânzare din întreaga lume și pe magazinul ei online.

Lejeritate, confort … marca cultivă un spirit boem umplut cu poezie. Louise Misha se cufundă pentru fiecare colecție în cufărul mare de suveniruri pentru a proiecta fiecare piesă. Concentrându-se pe materiale naturale, brandul aduce întotdeauna confortul necesar pentru a trăi pe deplin în viața de zi cu zi.

Louise Misha acordă o importanță deosebită pentru a face fiecare piesă unică. Broderii realizate manual, pompom viu colorate, macramé … Brandul se străduiește să îmbunătățească măiestria și ceea ce este”făcut de mână” pentru a întruchipa identitatea brand-ului și a da un „suflet” fiecărei piese.

Îndrăgostită de tradițiile și meșteșugurile locale din întreaga lume, Marie, designerul, găsește inspirația în întâlnirile și călătoriile sale. Visând, fugind … Louise Misha amestecă culturi pentru a le face să trăiască în toate colțurile lumii.

Fiecare îmbrăcăminte este proiectată în atelierul nostru din Paris și fabricată în India, Italia și China. Bijuterii în Paris, șosete și colanți în Franța, coșuri de răchită în Maroc. Brandul își selectează partenerii în funcție de know-how-ul lor, indiferent de țară. Pentru a asigura un nivel ridicat de calitate, Louise Misha are un interes major pentru condițiile de muncă și favorizează o relație strânsă cu atelierele sale.
Bunăvoința, dragă inimii lui Marie, însoțește fiecare decizie: că este legată de procesul de creație și fabricație, precum și de viața de zi cu zi a companiei.